Снимка: БулфотоПърван Симеонов направи любопитен коментар в ефира за коронакризата у нас.Половината

...
Снимка: БулфотоПърван Симеонов направи любопитен коментар в ефира за коронакризата у нас.Половината
Коментари Харесай

Първан Симеонов: Половината от хората възприемат коронакризата с тревога без паника, повече от 20% възприемат случващото се в двете крайности

Снимка: Булфото

Първан Симеонов направи любопитен коментар в ефира за коронакризата у нас.

„ Половината от хората възприемат протичащото се с коронакризата с паника без суматоха, повече от 20% възприемат протичащото се в двете крайности. Умеренотревожната реакция е позитивна и съответна. Коментарът направи пред Първан Симеонов, изпълнителен шеф на „ Галъп “. 

Той означи и създалото се чувство за безредица, за неспособност за разчитане на здравната система и за непотребна суматоха:

„ Обществото вижда действителни проблеми и в това време продължава да реагира трезво на протичащото се… Във времената на обществените мрежи няма по какъв начин нещата да наподобяват като безпорядък. Винаги всеки е имал мнение, в този момент тези отзиви са забележими. Каквото и да направи всяка власт по света, ще среща поредност от рецензии. Когато приказваме за България, би трябвало да се съпоставяме с другите страни, които претърпяват същото, а когато не можем да създадем такова съпоставяне, да не прибързваме с обобщенията. Тук би трябвало да важи и малко максимата „ аз знам, че нищо не знам “. Второ, би трябвало да има възпиране от опити за партийна приложимост. Коронавирусът е извънредно плодородна тематика за партийна приложимост. Трето, би трябвало да се опитаме да разделим проблемите на настоящата власт от тези на България. Коронавирусът е проблем на България и би трябвало да се откажем да го мерим с партийни аршини и непрекъснат хейт “, написа vevesti.bg.

В предаването „ Неделя 150 “ Симеонов добави:

„ Живеем в предизборни времена и хората са разграничени на лагери, те се надъхват вътре в себе си… Когато обществото мисли за властта си в политически и в стопански проект, то е обострено сериозно, а когато мисли за ограниченията, които властта подхваща против ковид, обществото е толерантно… Борисов се обърна към Мангъровите способи “. Това ръководство през днешния ден, даже да искаше да наложи по-строги ограничения, няма легитимността за това. И прави единственото допустимо сега – хората сами да узреят “.

По думите му ваксините ще разсънят разнообразни отзиви и не може да се чака публично единогласие за нещо непознато.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР